top of page
DSCN6478.JPG

Welkom bij Open Ateljee

Neem gerust een kijkje op onze site

Home: Welkom
Raw Clay

by Brinda Vanbrabant

De thuisbasis voor handwerk

Ik ben Brinda Vanbrabant en ben op de werkvloer al meer dan 30 jaar bezig met cijfers. Dit in combinatie met een gezin van 3 fantastische kinderen. Door de dagelijkse haast in onze maatschappij had ik nood aan ontspanning en kwam ik terecht bij Syntra West voor het volgen van de opleiding 'pottenbakker'.
Werken met klei geeft me rust. klei is veelzijdig...Het proces van een bolletje klei tot een mooi afgewerkt geglazuurd stuk is een proces van lange adem. Elk stuk is dan ook uniek. Dit is pure ambacht. In mijn assortiment vind je verschillende tapasschaaltjes, tassen, theelichthouders,… Bij de zeepschaaltjes ontbreken dan ook de bijhorende zeepjes niet waarin ook klei verwerkt zit. Ze zijn handgemaakt en milieuvriendelijk. Ze bevatten natuurlijke elementen die een helende werking hebben op onze huid. De zeepbars kunnen ook gebruikt worden voor het haar.
Het glaswerk met puur badzout uit de dode zee verwerk ik met gedroogde bloemen. Het badzout is goed voor mensen met eczeem, psoriasis, droge huid,…
Ik hou van gezelligheid in huis en kwam zo op het idee om mijn eigen kaarsenlijn te ontwerpen ‘Botanique’. Je hebt keuze uit verschillende formaten en voorlopig 2 geuren. In het assortiment ontbreken dan ook de bijhorende roomspray en diffusers niet. Deze vind je ook terug bij Braavo trendstore te Deinze. Ik zal workshops aanbieden waarbij je stompkaarsen leert maken. De workshops zullen bij mooi weer buiten doorgaan in een gezellig kader waar je tot rust kan komen. De initiatielessen draaien op de draaischijf geef ik 1 op 1. Ik hou van een individuele aanpak. Bij interesse contacteer mij gerust!

Home: Over
Home: Producten Slider
Home: Bookings Widget
Home: Instagram
270581920_498132844949061_7032467942439139455_n (1).jpg

Neem contact op

Heb je vragen over Open Ateljee? Neem contact op en we helpen je graag verder.

  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

Home: Contact
bottom of page